Diensten

Een combinatie van verschillende toepassingen zoals polijsten, stoomreiniging, geurbehandeling, lakverzegeling, enzovoorts; het laten reinigen en poetsen van uw voertuig is de meest kostenbesparende manier om uw auto er op zijn best uit te laten zien, hem eventueel te beschermen tegen weerselementen en eventueel zijn verkoopwaarde te verhogen!

Bij Prima Carcleaning zijn wij gespecialiseerd in het tot in details reinigen en poetsen van allerlei soorten voertuigen. Wij zijn een fullservice autopoetsbedrijf met als hoofddoel: elke auto die we in handen krijgen er goed genoeg uit te laten zien om deel te nemen aan een autoshow of in de showroom zetten. 
U kunt er zeker van zijn dat uw auto gereinigd en gepoetst zal worden door ervaren professionals.

We bieden een compleet scala aan diensten op het gebied van reinigen en poetsen van het interieur en exterieur, waaronder:

- Met de hand wassen
- Reinigen van banden, velgen en spatborden
- Reinigen van ruiten
- Vacuüm stofzuigen van het interieur
- Stoomreiniging van het interieur
- Polijsten van het exterieur
- Poetsen van het exterieur
- Vlekverwijdering
- Krasverwijdering
- Polijsten van koplampen
- Geurbehandeling
- Reiniging en verzorging van leer

Met onze jarenlange ervaring en training in geavanceerde schoonmaakmethoden en -technologie hebben we de tools om nagenoeg elke kras te verwijderen, maar het echte geheim is de hoeveelheid tijd en zorg die we in elke klus steken.

We begrijpen dat het uiterlijk van uw voertuig een persoonlijke en professionele weerspiegeling van uzelf is, daarom nemen wij elke maatregel om ervoor te zorgen dat dat beeld wordt gewaarborgd. Dus of u nu wilt dat uw auto er op zijn best uitziet voor een zakelijke bijeenkomst of het in showroomstaat te kunnen verkopen, reken op de pluspunten van Prima Carcleaning voor een optimale reiniging van uw heilige koe.

Neem voor meer informatie contact met ons op per e-mail of telefoon

© 2018 Prima Carcleaning. Alle rechten voorbehouden.

Please publish modules in offcanvas position.